Produktnummer: 373302
Abilica

YogaBolster

849,-

5+ I lager (Leveranstid 3-7 dagar)
Snabb leverans

En YogaBolster är en kudde som är speciellt designad för att ge optimalt stöd i olika yogaövningar och är även användbar under meditation. Överdraget tillverkas i 100% bomullscanvas och är utrustat med en praktisk dragkedja för enkel avtagning.

Kuddens fyllning består av högkvalitativ polyesterfiber och kan tvättas i maskin vid 40 grader. Kudden har även en praktisk grön rem som kan användas som handtag för enkel transport och har en längd på 58 cm med en diameter på 16 cm.

Abilica

Abilica är ett norskt varumärke som använder skandinavisk design som utvecklades redan 2002. Deras namn kommer från det engelska ordet "ability", som betyder att kunna prestera. Och namnet Abilica förknippas med vilja och styrka! De vill att du ska ha positiva associationer till varumärket, såsom en känsla av prestation och prestation på alla nivåer av fitness. De gör allt de kan för att vara ett hållbart val. Abilica erbjuder ett brett utbud av hemträningsprodukter, med många olika lösningar för människor som vill leva en aktiv livsstil oavsett hur deras vardag ser ut. Abilica bryr sig om dig och är säker på att du kommer att hitta något som passar dig.

Gå till Abilica