BigBalance

TP #373365

Nu 499,00 kr

Spara 150,00 kr tidigare 649,00 kr
100+ i onlinelager

Balanskudden är utformad med en böjd form och en diameter på hela 45 cm, vilket gör den till det perfekta valet för balansövningar som kräver att man står på båda benen eller sitter/ligg på kudden.

Svårighetsgraden kan justeras genom att reglera mängden luft i kudden. Genom att använda Abilica BigBalance kan du effektivt träna din balans och öka aktiveringen av kärnmuskulaturen.

Kombinera gärna med andra produkter, såsom en slynga, för att maximera träningen. Pump medföljer för enkel uppblåsning.

TP #373365
Abilica

Abilica är ett norskt varumärke som använder skandinavisk design som utvecklades redan 2002. Deras namn kommer från det engelska ordet "ability", som betyder att kunna prestera. Och namnet Abilica förknippas med vilja och styrka! De vill att du ska ha positiva associationer till varumärket, såsom en känsla av prestation och prestation på alla nivåer av fitness. De gör allt de kan för att vara ett hållbart val. Abilica erbjuder ett brett utbud av hemträningsprodukter, med många olika lösningar för människor som vill leva en aktiv livsstil oavsett hur deras vardag ser ut. Abilica bryr sig om dig och är säker på att du kommer att hitta något som passar dig.

Se alla produkter