Produktnummer: 373289
Abilica

Ribbstol WallBar ECO Obehandlad

Nu 1 799,- tidigare 2 499,-

5+ i onlinelager
Snabb leverans

Abilica Wall Bar ECO är en del av Abilica Active-konceptet, vilket innebär en miljövänlig ribbstol som är en klassisk favorit på gymmet som passar för alla åldrar. Med 9 ovala ribbor, inklusive en som sticker ut 5,5 cm, ger denna ribbstol ett brett utbud av övningar på olika höjder för att träna greppstyrka och magmuskler.

Du kan hänga från ribborna, lyfta benen för att träna magmusklerna, eller prova en bensböj genom att vila foten mot en ribba. Dessutom kan du fästa gummiband för ännu mer variation eller göra leken "golvet är lava". Den naturliga färgen gör att den passar perfekt i skandinaviska hem och du kan även göra den personlig genom att måla den i din favoritfärg.

Storlek
230 x 70 cm (H x B)

Abilica

Abilica är ett norskt varumärke som använder skandinavisk design som utvecklades redan 2002. Deras namn kommer från det engelska ordet "ability", som betyder att kunna prestera. Och namnet Abilica förknippas med vilja och styrka! De vill att du ska ha positiva associationer till varumärket, såsom en känsla av prestation och prestation på alla nivåer av fitness. De gör allt de kan för att vara ett hållbart val. Abilica erbjuder ett brett utbud av hemträningsprodukter, med många olika lösningar för människor som vill leva en aktiv livsstil oavsett hur deras vardag ser ut. Abilica bryr sig om dig och är säker på att du kommer att hitta något som passar dig.

Gå till Abilica