Doorgym

TP #728920

Nu 399,00 kr

Spara 100,00 kr tidigare 499,00 kr
5+ i onlinelager

Trapetsen kan enkelt sättas upp och tas i bruk i dörröppningar utan att använda några fästen. Den är lämplig för dörröppningar upp till 90 cm och fungerar bra med standard lättväggar som är mellan 10-15 cm tjocka. Trapetsen är utrustad med olika handtag i mjuk mossgummi som ger flera varierande grepp.

Genom att använda trapetsen kan du snabbt öka styrkan i armarna och överkroppen. Dessutom är den ett utmärkt träningsredskap för push-ups. Vi rekommenderar en maximal användarvikt på 100 kg.

TP #728920
Abilica

Abilica är ett norskt varumärke som använder skandinavisk design som utvecklades redan 2002. Deras namn kommer från det engelska ordet "ability", som betyder att kunna prestera. Och namnet Abilica förknippas med vilja och styrka! De vill att du ska ha positiva associationer till varumärket, såsom en känsla av prestation och prestation på alla nivåer av fitness. De gör allt de kan för att vara ett hållbart val. Abilica erbjuder ett brett utbud av hemträningsprodukter, med många olika lösningar för människor som vill leva en aktiv livsstil oavsett hur deras vardag ser ut. Abilica bryr sig om dig och är säker på att du kommer att hitta något som passar dig.

Se alla produkter