EqualizerBars

TP #373299

Nu 1 099,00 kr

Spara 300,00 kr tidigare 1 399,00 kr
5+ i onlinelager

EqualizerBars är ett utmärkt träningsredskap för överkroppen som passar perfekt för övningar såsom dips, pull-ups, triceps och push-ups. Men dess användningsområde sträcker sig längre än så, med möjligheter till hinderträning och stretching.

Redskapet kan användas både enskilt eller i par och är utrustat med justerbara fötter som garanterar stadighet även på ojämna ytor. Måtten på redskapet är H 73,5 cm, L 64 cm, B 41 cm inklusive foten och dess diameter är 3,5 cm. Priset avser ett par.

TP #373299
Abilica

Abilica är ett norskt varumärke som använder skandinavisk design som utvecklades redan 2002. Deras namn kommer från det engelska ordet "ability", som betyder att kunna prestera. Och namnet Abilica förknippas med vilja och styrka! De vill att du ska ha positiva associationer till varumärket, såsom en känsla av prestation och prestation på alla nivåer av fitness. De gör allt de kan för att vara ett hållbart val. Abilica erbjuder ett brett utbud av hemträningsprodukter, med många olika lösningar för människor som vill leva en aktiv livsstil oavsett hur deras vardag ser ut. Abilica bryr sig om dig och är säker på att du kommer att hitta något som passar dig.

Se alla produkter