Produktnummer: 374649
Abilica

AirTrack 3 x 1 m Träningsmatta

Nu 1 499,- tidigare 1 999,-

5+ I lager (Leveranstid 3-7 dagar)
Tillbehör

EletricPump for AirTrack

Elektrisk pump till Abilica AirTracks. Passar till alla Abilica AirTracks.

486,-
FootPump

Fotpump med 3 olika uttag. Ett uttag passar för AirTracks. Abilica AirTracks pumpas upp på bara minuter med denna pump.

186,-
Snabb leverans

Abilica AirTrack Home 300 är en mycket flexibel träningsmatta. Den mjuka gymnastikmattan fylls lätt med luft och lämpar sig för balans- och stabilitetsträning, gymnastik och gymnastikövningar, cheerleading, tumbling, kampsport, parkour, hoppning och andra aktiviteter.

Lämplig för både nybörjare och aktiva idrottare. Kan användas både inomhus och utomhus, och i vatten. Perfekt för att träna spinnhjul, flick-flack, araber, volter och andra övningar. Abilica AirTrack är mycket lämplig som träningsmatta för gymnastik, cheerleading, tumbling, kampsport, parkour etc.

Passar både nybörjare och aktiva idrottare. Kan användas både inomhus och utomhus, och i vatten. Perfekt för att träna spinnhjul, flick-flack, araber, volter och andra övningar. Abilica AirTrack är mycket lämplig som träningsmatta för gymnastik, cheerleading, tumbling, kampsport, parkour etc.

Träningsmattans längd är 3 meter, med en bredd på 1 meter och en tjocklek på 10 cm på mattan. Max användarvikt är 150 kg. Färgen är en svart/grå kombination. AirTrack från Abilica är tillverkad av mycket rejäla material (DWF - dubbelväggstyg), handgjorda och med förstärkning i alla leder. Gummihandtag på sidorna gör den lätt att flytta runt. Vikten är 9 kg, och den är lätt att packa upp/sätta upp. Levereras med kardborre så att du kan koppla ihop flera Abilica AirTracks, av samma höjd, tillsammans för att bilda en längre enhet med kopplingar (tillval).

Egenskaper

  • 3 x 1 meter
  • Fylld med luft
  • Kan användas inomhus, utomhus och på vatten
  • Lämplig för både nybörjare och aktiva idrottare
  • Kan kombineras med flera mattor
  • ⁠Max användarvikt 150 kg
  • Färg: Grå med detaljer i svart

Abilica

Abilica är ett norskt varumärke som använder skandinavisk design som utvecklades redan 2002. Deras namn kommer från det engelska ordet "ability", som betyder att kunna prestera. Och namnet Abilica förknippas med vilja och styrka! De vill att du ska ha positiva associationer till varumärket, såsom en känsla av prestation och prestation på alla nivåer av fitness. De gör allt de kan för att vara ett hållbart val. Abilica erbjuder ett brett utbud av hemträningsprodukter, med många olika lösningar för människor som vill leva en aktiv livsstil oavsett hur deras vardag ser ut. Abilica bryr sig om dig och är säker på att du kommer att hitta något som passar dig.

Gå till Abilica