Viktväst 3kg

TP #300514

Nu 399,00 kr

Spara 200,00 kr tidigare 599,00 kr
100+ i onlinelager

Denna viktväst på 3 kg är utformad för att ge dig extra motstånd och förbättra din träning. Du kan enkelt anpassa vikten genom att ta bort två av de halvkilos viktpåsarna om du vill ha en lättare väst. Västen har två justerbara spännen och reflex för ökad synlighet under träningen.

På baksidan finns en praktisk ficka för förvaring av dina personliga tillhörigheter. Tillverkad av mjuk neopren och fylld med järnsand, sitter denna väst bekvämt och ger dig den extra utmaning du behöver för att ta din träning till nästa nivå. Den är lämplig för alla typer av träning, såsom promenader, jogging och styrketräning. Prova den och känn skillnaden i din träning!

TP #300514
Abilica

Abilica är ett norskt varumärke som använder skandinavisk design som utvecklades redan 2002. Deras namn kommer från det engelska ordet "ability", som betyder att kunna prestera. Och namnet Abilica förknippas med vilja och styrka! De vill att du ska ha positiva associationer till varumärket, såsom en känsla av prestation och prestation på alla nivåer av fitness. De gör allt de kan för att vara ett hållbart val. Abilica erbjuder ett brett utbud av hemträningsprodukter, med många olika lösningar för människor som vill leva en aktiv livsstil oavsett hur deras vardag ser ut. Abilica bryr sig om dig och är säker på att du kommer att hitta något som passar dig.

Se alla produkter