SoftStep

TP #373315

Nu 1 290,00 kr

Spara 209,00 kr tidigare 1 499,00 kr
50+ i onlinelager

Abilica SoftStep är en mångsidig träningsplatta med en platt och hård sida samt en rund och mjuk sida, vilket ger en komplett träning av styrka, stabilitet, uthållighet, koordination och kroppskontroll samtidigt som det främjar en bra kroppshållning.

Plattan kan användas på båda sidor och har en diameter på 55 cm. En pump medföljer för att enkelt justera diameter till 61 cm.

TP #373315
Abilica

Abilica är ett norskt varumärke som använder skandinavisk design som utvecklades redan 2002. Deras namn kommer från det engelska ordet "ability", som betyder att kunna prestera. Och namnet Abilica förknippas med vilja och styrka! De vill att du ska ha positiva associationer till varumärket, såsom en känsla av prestation och prestation på alla nivåer av fitness. De gör allt de kan för att vara ett hållbart val. Abilica erbjuder ett brett utbud av hemträningsprodukter, med många olika lösningar för människor som vill leva en aktiv livsstil oavsett hur deras vardag ser ut. Abilica bryr sig om dig och är säker på att du kommer att hitta något som passar dig.

Se alla produkter