MultiMount

TP #372835

Nu 199,00 kr

Spara 50,00 kr tidigare 249,00 kr
100+ i onlinelager

Abilica MultiMount är en användbar upphängning som kan fästas både i taket och på väggen. Den är perfekt för att hänga upp slingor, gummiband, rockringar, battlerope, boxningssäck och mycket mer. Genom att köpa en eller flera kan du placera dem högt eller lågt för att utföra olika övningar.

Denna produkt är tillverkad av lackerat stål och har en diameter på 12,4 cm. Den klarar av en maximal belastning på 200 kg och passar krokar med en öppning större än 12 mm. Observera att skruvar inte ingår i leveransen.

TP #372835
Abilica

Abilica är ett norskt varumärke som använder skandinavisk design som utvecklades redan 2002. Deras namn kommer från det engelska ordet "ability", som betyder att kunna prestera. Och namnet Abilica förknippas med vilja och styrka! De vill att du ska ha positiva associationer till varumärket, såsom en känsla av prestation och prestation på alla nivåer av fitness. De gör allt de kan för att vara ett hållbart val. Abilica erbjuder ett brett utbud av hemträningsprodukter, med många olika lösningar för människor som vill leva en aktiv livsstil oavsett hur deras vardag ser ut. Abilica bryr sig om dig och är säker på att du kommer att hitta något som passar dig.

Se alla produkter