Träningstips

Utforska våra engagerande blogginlägg för omfattande träningstips och strategier. Från träningsrutiner till kostrekommendationer - vi har allt för att hjälpa dig maximera din träning och uppnå dina fitnessmål.

En av de största fördelarna med att använda en kettlebell som träningsredskap är dess stora träningsflexibilitet.

Tips för att hålla motivationen uppe och träna på sommaren

Har du svårt att hålla motivationen uppe när det gäller träningen? Läs igenom våra 4 tips för att hålla igång på ett enkelt och smidigt sätt!

HIIT Högintensiv Träning

HIIT är en förkortning av High Intensity Interval Training, vilket helt enkelt betyder högintensiv intervallträning.

Så tränar du hårdare på en crosstrainer

Så här får du svettpärlorna att träda fram ordentligt på crosstrainern

Köpguider

Upptäck våra detaljerade köpguider som vägleder dig genom valet av rätt träningsutrustning. Från löpband till hantlar, våra guider ger dig insiktsfulla recensioner och jämförelser för att göra din köpupplevelse smidig och informerad.

Motionscykel eller spinningcykel - Vilken ska du välja?

Träningscykel eller spinningcykel - vilken ska du välja? Även om en motionscykel eller spinningcykel kan se likadan ut och ha samma träningsfunktion, är de väldigt olika. Vi tar en närmare titt på skillnaderna.

Löpband köpguide

Löpband är ett utmärkt träningsredskap för dig som vill trimma musklerna, optimera fettförbränningen, träna din kondition och hålla hjärta och lungor i trim.

Vilken skivstång är rätt för mig?


Känns det som en djungel när du jämför skivstänger? Då är denna guide perfekt för dig. Här specificerar vi skillnaderna på dom olika stängerna för att göra ditt val av stång lite lättare!

Crosstrainer köpguide

Med en crosstrainer får du en följsam elliptisk rörelse som påminner om promenader och skidåkning.

Multigym köpguide

Multigym ger dig möjlighet att utföra ett stort antal styrketränings-övningar för en mängd olika muskelgrupper - på en och samma maskin!

Roddmaskin köpguide

En roddmaskin kan vara det perfekta träningsredskapet om du vill kunna träna effektivt och skonsamt och till en relativt låg kostnad.

Träningskunskap

Träningskunskap innebär att förstå olika träningsmetoder, fysiologi och näringslära för att skapa effektiva träningsprogram anpassade efter individuella mål och behov. Det handlar om att kombinera vetenskapliga principer med praktisk erfarenhet för att optimera träningen och uppnå önskade resultat.