Produktnummer: 373466
Spirit Commercial

Flat Bench SP-4201

3 999,-

5+ i onlinelager
Snabb leverans

Spirit Commercial Fitness har utvecklat en serie fria vikter, SP-42, som är både snygga, hållbara och högkvalitativa och perfekta för fitnessägare som vill bygga en styrketräningsavdelning.

En av produkterna i serien är Spirit flatbänk SP-4201 som har en trepunktskontakt som ger utmärkt stabilitet. Trots sin starka konstruktion är den lätta designen enkel att flytta och de halkfria gummifötterna garanterar extra säkerhet och skydd för golven.

Denna bänk är utformad för att klara av de mest krävande träningspassen och erbjuder optimal användarkomfort. Med sin estetiskt tilltalande design passar den perfekt in i alla gym och ger en bekväm och säker användarupplevelse. Spirit flatbänk SP-4201 är en del av en komplett serie av bänkar och ställningar som är designade för dagens styrketräning.

Specifikationer:
Mått: 141 x 64.7 x 40.2 cm
Vikt: 25 kg
Max kapacitet: 280 kg

Spirit Commercial

Spirit Fitness utviklet sitt første treningsprodukt i 1983, med det enkle målet å gi våre kunder utstyr av høyeste kvalitet for å hjelpe dem med å nå treningsmålene sine.
Det er den samme enkle hensikten som fortsetter i dag med å designe og utvikle hvert utstyr som bærer Spirit Fitness navnet. De sørger for at alt nytt utstyrsdesign oppfyller de samme krevende standardene som har laget Spirit Fitness merket.

Gå till Spirit Commercial