Produktnummer: 373476
Spirit Commercial

Adjustable Ab Bench SP-4218

10 990,-

5+ i onlinelager
Snabb leverans

Spirit Commercial Fitness har utvecklat en serie av högkvalitativa fria vikter, SP-42-serien, som erbjuder fitnessägare ett snyggt och hållbart alternativ när de ska bygga upp sin styrketräningsavdelning. En av de produkterna i serien är den justerbara Ab Bench SP-4218, som är en elegant och robust bänk med flera justeringslägen för att anpassa svårighetsnivån efter användarens behov.

Denna bänk har en bred ryggdyna och justerbara benstöd, vilket ger användarna extrem stabilitet och komfort under träningen. Den är även lätt att flytta runt tack vare integrerade hjul. Sittdynan är ergonomiskt utformad för att stödja användarens position och säkerställa en trygg träningsupplevelse.

Med sin estetiska design passar denna produkt perfekt in i alla gymmiljöer. Den är bekväm och säker att använda och ingår i en komplett serie av bänkar och ställningar, som är designade för dagens krav på styrketräning.

Specifikationer:
Mått: 157.5 x 71.7 x 98.3 cm
Vikt: 51 kg
Max kapacitet: 280 kg

Spirit Commercial

Spirit Fitness utviklet sitt første treningsprodukt i 1983, med det enkle målet å gi våre kunder utstyr av høyeste kvalitet for å hjelpe dem med å nå treningsmålene sine.
Det er den samme enkle hensikten som fortsetter i dag med å designe og utvikle hvert utstyr som bærer Spirit Fitness navnet. De sørger for at alt nytt utstyrsdesign oppfyller de samme krevende standardene som har laget Spirit Fitness merket.

Gå till Spirit Commercial