Vertical barbell Rack

TP #373812

11 599,00 kr

Beställningsvara

Spirit Fitness har skapat en serie fria vikter, SP-42, som erbjuder högkvalitativa och hållbara alternativ för fitnessägare att använda i sina styrketräningsavdelningar. En av dessa alternativ är Spirit Vertical Barbell Rack SP-4251, som har plats för upp till 10 skivstänger och kan nås från båda sidorna. Denna ställning har även PU-stånghållare som minskar buller och risken för skador på skivstången.

Ställningen är inte bara funktionell, utan också estetiskt tilltalande och passar in i alla gym. Den är bekväm och säker att använda och är en del av en komplett serie av utrustning designad för dagens styrketräning. Spirit Fitness fria vikter ger fitnessägare ett brett urval av högkvalitativa alternativ och har premium-kontaktpunkter som förbättrar användarupplevelsen för varje medlem.

Dessutom är Spirits utrustning estetiskt designad för att göra ditt gym mer tillgängligt. Våra bänkar och ställningar är ergonomiskt utformade för att placera användaren på rätt sätt och ge optimal komfort vid träningen. Bekväma sittdynor stödjer varje användares position och säkerställer en säker träningsupplevelse.

Sammanfattningsvis är Spirit Fitness Free-vikter SP-4251 en fantastisk tilläggsprodukt för alla gym och integreras sömlöst med de andra produkterna i denna serie.

Specifikationer:
Mått: 97.8 x 84.5 x 139.5 cm
Vikt: 55 kg
Max kapacitet: 600 kg

TP #373812
Spirit Commercial

Spirit Fitness utviklet sitt første treningsprodukt i 1983, med det enkle målet å gi våre kunder utstyr av høyeste kvalitet for å hjelpe dem med å nå treningsmålene sine.
Det er den samme enkle hensikten som fortsetter i dag med å designe og utvikle hvert utstyr som bærer Spirit Fitness navnet. De sørger for at alt nytt utstyrsdesign oppfyller de samme krevende standardene som har laget Spirit Fitness merket.

Se alla produkter