Produktnummer: 373471
Spirit Commercial

Olympic Military Bench SP-4208

18 990,-

Beställningsvara
Snabb leverans

Spirit Commercial Fitness har lanserat en serie Free Weights SP-42-serie som erbjuder fitnessägare stilrena, hållbara och högkvalitativa alternativ när de bygger sin styrketräningsavdelning. En av dessa alternativ är den professionella Spirit Fitness Olympic Military Bench, med en imponerande maximal viktkapacitet på 280 kg och möjlighet att användas som både träningsbänk och hantelbänk.

Denna eleganta och robusta bänk har flera startpositioner som gör träningen effektiv utan övervakning. Uttagen har ett skyddande lager som dämpar buller och skyddar stången från slitage. Den integrerade spotterplattformen garanterar maximal säkerhet under tuffa träningspass.

Dess stilrena design gör att den passar perfekt in i alla gym. Bekväm och säker att använda, är den en del av en komplett serie bänkar och ställningar som är designade för dagens styrketräning.

Spirit Commercial

Spirit Fitness utviklet sitt første treningsprodukt i 1983, med det enkle målet å gi våre kunder utstyr av høyeste kvalitet for å hjelpe dem med å nå treningsmålene sine.
Det er den samme enkle hensikten som fortsetter i dag med å designe og utvikle hvert utstyr som bærer Spirit Fitness navnet. De sørger for at alt nytt utstyrsdesign oppfyller de samme krevende standardene som har laget Spirit Fitness merket.

Gå till Spirit Commercial