Produktnummer: 373473
Spirit Commercial

Olympic Incline Bench SP-4210

18 990,-

5+ i onlinelager
Snabb leverans

Spirit Commercial Fitness har lanserat en serie kvalitativa och hållbara fria vikter, kallad Free Weights SP-42-serien, som passar perfekt för gymägare som vill bygga en robust styrketräningsavdelning.

Att välja den rätta bänken för din klubb kan vara en utmaning med det breda utbudet av produkter på marknaden. Men om kvalitet är det viktigaste när det gäller att köpa utrustning, så är vi övertygade om att Spirit Fitness Free Weight Olympic Incline Bench SP-4210 kommer att överträffa dina förväntningar.

Bänken har flera justeringsmöjligheter, inklusive en justerbar sits och flera startpunkter, så att användarna enkelt kan hitta rätt position och utföra sina övningar på ett säkert sätt. Den har även en integrerad spotterplattform med en halkfri beläggning som håller alla säkra under lyft, och fotstången hjälper till att stabilisera underkroppen, särskilt när man lyfter tyngre vikter.

Dessutom har bänken en estetisk design som passar in i alla gym och är bekväm och säker att använda. Den är en del av en komplett serie av bänkar och ställningar som är speciellt utformade för dagens styrketräning.

Spirit Commercial

Spirit Fitness utviklet sitt første treningsprodukt i 1983, med det enkle målet å gi våre kunder utstyr av høyeste kvalitet for å hjelpe dem med å nå treningsmålene sine.
Det er den samme enkle hensikten som fortsetter i dag med å designe og utvikle hvert utstyr som bærer Spirit Fitness navnet. De sørger for at alt nytt utstyrsdesign oppfyller de samme krevende standardene som har laget Spirit Fitness merket.

Gå till Spirit Commercial