Produktnummer: 373481
Spirit Commercial

Seated Calf SP-4232

8 999,-

1 i onlinelager
Snabb leverans

Spirit Commercial Fitness har utvecklat en Free Weights SP-42-serie som erbjuder fitnessägare snygga, hållbara och högkvalitativa alternativ när de bygger sin styrketräningsavdelning. En av dessa alternativ är Spirit Seated Calf Raise SP-4232, som är en superkompakt, snabb och enkel maskin som hjälper användarna att bygga storlek och styrka i underbenen.

Maskinen är enkel att anpassa till din benlängd och kan belastas tungt. En bekväm sits rör sig med den inbyggda rörelsearmen för att hålla användaren i linje, medan de halkfria fotstöden håller fötterna stadigt på plats under träning. Genom att placera fötterna på fotstöden dras vadmusklerna ihop och sträcks ut i en hel rörelse. Dessutom har maskinen justerbara lårkuddar som gör att den passar alla användare bekvämt.

Spirit Seated Calf Raise SP-4232 är inte bara funktionell utan också estetiskt tilltalande, vilket gör att den passar perfekt in i alla gym. Dess bekväma och säkra användning gör den till en del av en komplett serie av bänkar och ställningar som är designade för dagens styrketräning.

Specifikationer:
Mått: 138.8 x 61.7 x 94.2 cm
Vikt: 54 kg
Max kapacitet: 280 kg (ink användare)

Spirit Commercial

Spirit Fitness utviklet sitt første treningsprodukt i 1983, med det enkle målet å gi våre kunder utstyr av høyeste kvalitet for å hjelpe dem med å nå treningsmålene sine.
Det er den samme enkle hensikten som fortsetter i dag med å designe og utvikle hvert utstyr som bærer Spirit Fitness navnet. De sørger for at alt nytt utstyrsdesign oppfyller de samme krevende standardene som har laget Spirit Fitness merket.

Gå till Spirit Commercial