Produktnummer: 373472
Spirit Commercial

Olympic Flat Bench SP-4209

14 990,-

Beställningsvara
Snabb leverans

Spirit Commercial Fitness har utvecklat en Free Weights SP-42-serie som erbjuder högkvalitativa, hållbara och snygga alternativ för gymägare som vill bygga en styrketräningsavdelning.

För den som är seriös med sin träning är Spirit Olympic Flat Bench SP-4209 ett utmärkt val. Alla användare kan enkelt justera varje komponent för att skapa effektiva träningspass.

Stålramen är mycket hållbar och ger en stabil och säker bas för även de tuffaste träningspassen. Skyddsöverdraget på ramen skyddar den pulverlackerade ytan mot slitage.

Den här Olympic SP-409 platta bänken har flera startpunkter som är lätta att placera och ta bort. De åtta standardvikthornen håller viktskivorna nära till hands.

Den estetiska designen gör att denna maskin passar perfekt in i alla gym. Bekväm och säker att använda, den är en del av en komplett serie av bänkar och ställningar som är speciellt designade för dagens styrketräning.

Spirit Commercial

Spirit Fitness utviklet sitt første treningsprodukt i 1983, med det enkle målet å gi våre kunder utstyr av høyeste kvalitet for å hjelpe dem med å nå treningsmålene sine.
Det er den samme enkle hensikten som fortsetter i dag med å designe og utvikle hvert utstyr som bærer Spirit Fitness navnet. De sørger for at alt nytt utstyrsdesign oppfyller de samme krevende standardene som har laget Spirit Fitness merket.

Gå till Spirit Commercial