Produktnummer: 373813
Spirit Commercial

Two Tier Dumbell Rack

11 990,-

5+ i onlinelager
Snabb leverans

Spirit Fitness har utvecklat en serie fria vikter kallad SP-42 som erbjuder högkvalitativa, snygga och hållbara alternativ för fitnessägare att använda när de bygger sin styrketräningsavdelning.

Det kraftfulla och ergonomiskt utformade hantelstället kan enkelt lagra upp till 10 par hantlar och har väggar som är tillverkade av slitstark PU-plast. Med sin estetiska design passar maskinen perfekt in i alla gym och är både bekväm och säker att använda. Den är en del av en komplett serie av bänkar och ställningar som är utformade för dagens styrketräning.

Spirit Fitness fria vikter erbjuder fitnessägare ett brett utbud av högkvalitativa alternativ för att förbättra kvaliteten på deras gym. Premium-kontaktpunkterna på utrustningen förbättrar upplevelsen för varje medlem. Den estetiska designen på Spirit Fitness-utrustningen gör ditt gym mer tillgängligt.

Bänkarna och ställningarna är designade för att ställa in användarna på rätt sätt och ge optimal komfort vid träningen. De bekväma och ergonomiska sittdynorna stödjer varje användares position och säkerställer en säker träningsupplevelse.

Spirit Fitness fria vikter SP-4265 är verkligen ett mervärde för alla gym och integreras sömlöst med de andra produkterna i serien.

Specifikationer:
Mått: 228 x 64.5 x 80 cm
Vikt: 62 kg
Max kapacitet: 1000 kg

Spirit Commercial

Spirit Fitness utviklet sitt første treningsprodukt i 1983, med det enkle målet å gi våre kunder utstyr av høyeste kvalitet for å hjelpe dem med å nå treningsmålene sine.
Det er den samme enkle hensikten som fortsetter i dag med å designe og utvikle hvert utstyr som bærer Spirit Fitness navnet. De sørger for at alt nytt utstyrsdesign oppfyller de samme krevende standardene som har laget Spirit Fitness merket.

Gå till Spirit Commercial