Produktnummer: 373467
Spirit Commercial

Adjustable Bench SP-4204

8 999,-

Beställningsvara
Snabb leverans

Spirit Commercial Fitness har utvecklat Free Weights SP-42-serien, vilket ger fitnessägare snygga, hållbara och högkvalitativa alternativ när de bygger sin styrketräningsavdelning.

En av de mest robusta och stabila produkterna i serien är den justerbara bänken SP-4204. Denna bänk har en kraftfull konstruktion som säkerställer en hållbar och bekväm träningsupplevelse för användarna. Bänken kan enkelt justeras från platt till 90 grader, och sittdynan kan justeras i fyra olika lägen för att passa användarens ryggstödsvinkel. Dessutom är bänken utrustad med handtag och transporthjul för enkel förflyttning.

Denna maskin har också en estetisk design som passar in i alla gym och är bekväm och säker att använda. Den är en del av en komplett serie bänkar och ställningar som är utformade för dagens styrketräning.

Specifikationer:
Mått: 136.2 x 44.7 x 41.5 cm
Vikt: 49 kg
Max kapacitet: 280 kg

Spirit Commercial

Spirit Fitness utviklet sitt første treningsprodukt i 1983, med det enkle målet å gi våre kunder utstyr av høyeste kvalitet for å hjelpe dem med å nå treningsmålene sine.
Det er den samme enkle hensikten som fortsetter i dag med å designe og utvikle hvert utstyr som bærer Spirit Fitness navnet. De sørger for at alt nytt utstyrsdesign oppfyller de samme krevende standardene som har laget Spirit Fitness merket.

Gå till Spirit Commercial