Produktnummer: 373477
Spirit Commercial

Chin/Dip/Leg Raise SP-4219

14 990,-

Beställningsvara
Snabb leverans

Spirit Commercial Fitness har lanserat sin nya Free Weights SP-42-serie, som erbjuder fitnessägare stilrena, hållbara och högkvalitativa alternativ när de ska bygga upp sin styrketräningsavdelning.

En av de nya produkterna i serien är Spirit Chin/Dip/Leg Raise, en tre-i-ett-maskin som sparar plats och kan användas för att träna bröst, triceps, deltoider och mage. Den har samma höga kvalitet och hållbarhet som Spirit Strength Series och har även en integrerad pull-up bar med flera handtag för individuell användning. Rygg- och armkuddarna är vinklade för att stabilisera användare vid benhöjningar och de främre handtagen är optimalt placerade för att utföra doppövningar. Den är bekväm och säker att använda och ingår i en serie av bänkar och ställningar som är speciellt utformade för dagens styrketräning.

Premiumbänkarna och ställningarna i Spirit Free Weights-serien är perfekt komplement till andra produkter i linjen för att skapa en komplett samling av högkvalitativa styrketräningsprodukter.

Spirit Commercial

Spirit Fitness utviklet sitt første treningsprodukt i 1983, med det enkle målet å gi våre kunder utstyr av høyeste kvalitet for å hjelpe dem med å nå treningsmålene sine.
Det er den samme enkle hensikten som fortsetter i dag med å designe og utvikle hvert utstyr som bærer Spirit Fitness navnet. De sørger for at alt nytt utstyrsdesign oppfyller de samme krevende standardene som har laget Spirit Fitness merket.

Gå till Spirit Commercial