Produktnummer: 373480
Spirit Commercial

T-Bar Row Machine SP-4231

10 990,-

3 i onlinelager
Snabb leverans

Spirit Commercial Fitness har skapat en serie med högkvalitativa fria vikter, SP-42-serien, som är ett utmärkt val för gymägare som vill bygga upp sin styrketräningsavdelning med stiliga och hållbara alternativ.

En av produkterna i serien är T-Bar Row SP-4231, som är särskilt utformad för att träna de bakre musklerna i kroppen. Denna robusta maskin har ett bekvämt bröststöd och flera handtag för olika grepp, vilket gör den till en idealisk partner för dina träningspass.

Den vinklade designen på denna roddmaskin ger ett stabilt stöd för att isolera ryggmusklerna. Flera greppalternativ på T-Bar Row tillåter användare att fokusera på de viktigaste ryggmusklerna, och möjligheten att placera fötterna i olika positioner gör det möjligt för användare av alla höjder att utföra rörelserna korrekt. Maskinens biomekanik leder till att du automatiskt hittar den perfekta positionen.

Denna maskin har en estetisk design som passar in i alla gym, och är både bekväm och säker att använda. T-Bar Row SP-4231 är en del av en komplett serie med bänkar och ställningar som är speciellt designade för dagens styrketräning

Specifikationer:
Mått: 180.6 x 113.3 x 120.4 cm
Vikt: 76 kg
Max kapacitet: 280 kg

Spirit Commercial

Spirit Fitness utviklet sitt første treningsprodukt i 1983, med det enkle målet å gi våre kunder utstyr av høyeste kvalitet for å hjelpe dem med å nå treningsmålene sine.
Det er den samme enkle hensikten som fortsetter i dag med å designe og utvikle hvert utstyr som bærer Spirit Fitness navnet. De sørger for at alt nytt utstyrsdesign oppfyller de samme krevende standardene som har laget Spirit Fitness merket.

Gå till Spirit Commercial