Produktnummer: 374675
Abilica

FID Bench 40 Träningsbänk

3 499,-

5+ i onlinelager
Snabb leverans

Abilica FID Bench 40 är en kraftfull och mångsidig träningsbänk som är perfekt för ditt personliga gym. Med hemmagym-entusiaster i åtanke har denna bänk designats för att hjälpa dig att nå din sanna potential och uppnå dina träningsmål.

Vad som gör Abilica FID Bench 40 unik är dess justerbara design med 6 olika positioner, vilket gör det möjligt för dig att utföra olika övningar och anpassa din träning efter dina specifika behov. Oavsett om du vill träna platt eller i lutande positioner, ger denna bänk dig den flexibilitet och anpassningsförmåga som behövs för att hålla din träning varierad och utmanande, vilket driver framsteg och tillväxt i din styrketräning.

Med integrerade handtag och hjul är Abilica FID Bench 40 både bekväm och funktionell. Du kan enkelt flytta den runt i ditt hemgym och skapa den perfekta träningsplatsen som passar dina behov. Slipp krångel med tung och otymplig utrustning - Abilica FID Bench 40 gör det enkelt att omorganisera och optimera din träningsmiljö.

Byggd med hållbarhet och prestanda i åtanke har Abilica FID Bench 40 en imponerande maximal belastningskapacitet på 250 kg. Den robusta designen säkerställer att den kan hantera de mest intensiva träningspassen och ger en stabil och säker plattform för dig att pusha dina gränser. Den här hemmabänken har verkligen din rygg.

Investera i Abilica FID Bench 40 och upplev den exceptionella kvaliteten och prestandan som Abilica har att erbjuda. Den är designad för köpare av hemgymutrustning som söker den perfekta balansen mellan funktionalitet, hållbarhet och bekvämlighet, och är den idealiska lösningen för att ta din personliga träningsresa till nästa nivå.

Abilica

Abilica är ett norskt varumärke som använder skandinavisk design som utvecklades redan 2002. Deras namn kommer från det engelska ordet "ability", som betyder att kunna prestera. Och namnet Abilica förknippas med vilja och styrka! De vill att du ska ha positiva associationer till varumärket, såsom en känsla av prestation och prestation på alla nivåer av fitness. De gör allt de kan för att vara ett hållbart val. Abilica erbjuder ett brett utbud av hemträningsprodukter, med många olika lösningar för människor som vill leva en aktiv livsstil oavsett hur deras vardag ser ut. Abilica bryr sig om dig och är säker på att du kommer att hitta något som passar dig.

Gå till Abilica