Produktnummer: 373946
Spirit Commercial

Weight Tree

3 499,-

5+ i onlinelager
Snabb leverans

Spirit Fitness har utvecklat en serie av högkvalitativa vikter, SP-42, som erbjuder fitnessägare snygga och hållbara alternativ för sin styrketräningsavdelning. Bland dessa alternativ finns Spirit Weight Tree SP-4266, som är enkel att använda och ger smidig förvaring av viktskivor. Dess starka PU-täckta vikthorn skyddar dina vikter från skador och dess PVC fotskydd skyddar golvet.

Dessa vikter passar perfekt in i alla gym med sin estetiska design, och är en del av en komplett serie av bänkar och ställningar som är utformade för dagens styrketräning. Med våra fria vikter kan fitnessägare välja från ett brett urval av högkvalitativa alternativ för att förbättra gymupplevelsen för medlemmarna. Våra premium-kontaktpunkter ger en extra nivå av komfort för användarna och den estetiska designen gör att gymmet känns mer tillgängligt.

Våra bänkar och ställningar är utformade för att ge optimal komfort vid träningen och ställa in användaren på rätt sätt. Ergonomiska sittdynor stödjer varje användares position och säkerställer en säker träning. Integrerade sömlöst med resten av serien, är dessa produkter ett mervärde för alla gym.

Mått: 228 x 67 x 80 cm (HxLxB)
Vikt: 30 kg
Max kapacitet: 1000kg

Spirit Commercial

Spirit Fitness utviklet sitt første treningsprodukt i 1983, med det enkle målet å gi våre kunder utstyr av høyeste kvalitet for å hjelpe dem med å nå treningsmålene sine.
Det er den samme enkle hensikten som fortsetter i dag med å designe og utvikle hvert utstyr som bærer Spirit Fitness navnet. De sørger for at alt nytt utstyrsdesign oppfyller de samme krevende standardene som har laget Spirit Fitness merket.

Gå till Spirit Commercial