Produktnummer: 372731
Keiser

A250 Standing Hip

Pwr

122 990,-

Beställningsvara
Snabb leverans

A 250 Standing Hips maskin kombinerar höftböjning, extension, adduktion och abduktion i en enda maskin. Den har en delad plattform som säkerställer att din fot inte träffar plattformen under bensvängningarna.

Dess bågformade stödstänger har dubbla motståndskontroller för justering av positionen framåt eller i sidled, vilket ger större rörelseutrymme för benet under höga svingar.

En av de främsta fördelarna med A 250 Standing Hips maskin är att den har en design med låg tröghet som ger ett jämnt motstånd, till skillnad från traditionella maskiner som använder järn. Detta gör maskinen perfekt för människor oavsett konditionsnivå.

Keiser

Keiser är ett Amerikansk varumärke som tillverkar högkvalitativa träningsmaskiner för både kommersiella gym och hemmabruk. Varumärket grundades 1978 och är känt för att vara en pionjär inom utvecklingen av pneumatiska träningsmaskiner som använder lufttryck istället för viktmagasin för att skapa motstånd. Keisers produkter inkluderar styrketräningsmaskiner, konditionsmaskiner och tillbehör. Varumärket är känt för sin höga kvalitet, innovation och användarvänlighet. Keiser har ett starkt fokus på prestanda och är populärt bland atleter, tränare och gymägare runt om i världen.

Gå till Keiser