Produktnummer: 373461
Spirit Commercial

Rear Kick Plate Loaded SP-4510

33 990,-

Förväntas på lager 15.06.2024
Snabb leverans

Spirit Strength erbjuder robust prestationsstyrketräningsutrustning för att hjälpa idrottare att nå sina mål. Plate Loaded linjen SP-45 kombinerar alla funktionella delar av styrkeutrustning, men med fokus på användarvänlighet och genomtänkta designdetaljer som tilltalar många idrottare. Detta ger en unik och förbättrad träningsupplevelse både för nybörjare och erfarna idrottare.

En del av denna linje är Spirit Fitness SP-4510 Plate Loaded Rear Kick, som ger en effektiv träning för glutes, lår, hamstrings och quadriceps. Med möjligheten att stå under träningen istället för att knäböja på golvet, är det idealiskt för användare.

För ytterligare stöd och stabilitet under träningen finns ett handtag på toppen av bröstkudden. Fotstödet är tillräckligt stort för att träna på olika sätt och rikta in sig på olika muskelgrupper. Dessutom har fotstödet en kant i botten för extra säkerhet och förhindrar att fötterna glider.

Spirit Commercial

Spirit Fitness utviklet sitt første treningsprodukt i 1983, med det enkle målet å gi våre kunder utstyr av høyeste kvalitet for å hjelpe dem med å nå treningsmålene sine.
Det er den samme enkle hensikten som fortsetter i dag med å designe og utvikle hvert utstyr som bærer Spirit Fitness navnet. De sørger for at alt nytt utstyrsdesign oppfyller de samme krevende standardene som har laget Spirit Fitness merket.

Gå till Spirit Commercial