Produktnummer: 300938
Keiser

A250 Seated Leg Curl

105 990,-

Beställningsvara
Snabb leverans

Hamstringsmuskulaturen är en av de mest förbisedda muskelgrupperna i kroppen. För att adressera detta problem har Keiser designat A 250 Seated Leg Curl-maskinen för att ha en mer ergonomisk sittställning och minska belastningen på nedre delen av ryggen.

En justerbar kudde hjälper till att hålla låren i en bekväm och stabil position, vilket ger bästa möjliga resultat. Dessutom har maskinen en valfri räckviddsbegränsande enhet som gör det möjligt att justera start- och slutpunkterna i rörelseomfånget efter behov.

Keiser

Keiser är ett Amerikansk varumärke som tillverkar högkvalitativa träningsmaskiner för både kommersiella gym och hemmabruk. Varumärket grundades 1978 och är känt för att vara en pionjär inom utvecklingen av pneumatiska träningsmaskiner som använder lufttryck istället för viktmagasin för att skapa motstånd. Keisers produkter inkluderar styrketräningsmaskiner, konditionsmaskiner och tillbehör. Varumärket är känt för sin höga kvalitet, innovation och användarvänlighet. Keiser har ett starkt fokus på prestanda och är populärt bland atleter, tränare och gymägare runt om i världen.

Gå till Keiser