Produktnummer: 373459
Spirit Commercial

Leg Press Plate Loaded SP-4508

49 990,-

Beställningsvara
Snabb leverans

Spirit Strength erbjuder robust prestationsstyrketräningsutrustning för idrottare som vill uppnå sina mål. Plate Loaded-linjen SP-45 är utformad med användarvänlighet och genomtänkta designdetaljer för att passa många idrottare. Det är den perfekta kombinationen av alla funktionella delar av styrketräning för att ge en unik och effektiv träningsupplevelse för både nybörjare och erfarna idrottare.

En specifik produkt inom linjen, SP-4508 Plate-Loaded Ben Press, är en användarvänlig maskin som låter idrottare träna och bygga upp musklerna i quadriceps, hamstrings och gluteusmuskler. Den har en stor fotplatta som ger en variation av träningsmöjligheter, och länksystemet optimerar vinkeln på fotplattan så att en bekväm fotledsvinkel bibehålls genom hela rörelseomfånget. Dessutom har den långa vikthorn som säkerställer en optimal motståndsprofil. Med SP-4508 Plate-Loaded Ben Press får idrottare en kraftfull och bekväm träningsmaskin som hjälper dem att nå sina träningsmål.

Spirit Commercial

Spirit Fitness utviklet sitt første treningsprodukt i 1983, med det enkle målet å gi våre kunder utstyr av høyeste kvalitet for å hjelpe dem med å nå treningsmålene sine.
Det er den samme enkle hensikten som fortsetter i dag med å designe og utvikle hvert utstyr som bærer Spirit Fitness navnet. De sørger for at alt nytt utstyrsdesign oppfyller de samme krevende standardene som har laget Spirit Fitness merket.

Gå till Spirit Commercial