Produktnummer: 374198
Spirit Commercial

Glute SP-4320

46 990,-

Beställningsvara
Snabb leverans

Spirit Fitness har utvecklat en innovativ Selectorized-serie med högkvalitativa styrkemaskiner som är idealiska för träningsanläggningar. Dessa kompakta maskiner är designade för att optimera utrymmet och maximera potentialen i din gymmiljö. Med en kombination av teknologi och design är Selectorized-serien säker på att överträffa dina förväntningar.

En av dessa maskiner är Spirit Fitness Glute, en styrkemaskin som är idealisk för träning av sätesmusklerna. Maskinens design gör det möjligt att stå upp under träningen, vilket ger en bättre ergonomisk position jämfört med att stå på knä på golvet. Den simulerar en glutebackposition som håller foten lågt mot marken samtidigt som ryggen sträcks. Bröstkudden är justerbar och placerar idrottaren i en optimal position för träningen. Fotstödet kan enkelt bytas sida.

SP-43-serien är en annan serie styrkemaskiner som fokuserar på att bygga styrka med bibehållen stabilitet och komfort. Dessa maskiner är designade med justerbara plattformar för att hålla användarna i en bekväm och optimerad position. Sittdynorna är av högsta kvalitet och garanterar säkerhet och en korrekt sittposition. En integrerad REP-räknare gör det lätt att hålla koll på dina träningspass och det inbyggda förvaringsutrymmet på toppen av tornet gör det enkelt att förvara användarens telefon och dryck.

Med sin estetiska design är Spirit Selectorized SP-4320 en fantastisk maskin som tillför ett mervärde till alla gym. Den är bekväm och säker att använda och ingår i en komplett serie designad för dagens styrketräning. Med Selectorized-seriens kompakta design kan du optimera din gympotential och locka fler medlemmar till din anläggning.

Spirit Commercial

Spirit Fitness utviklet sitt første treningsprodukt i 1983, med det enkle målet å gi våre kunder utstyr av høyeste kvalitet for å hjelpe dem med å nå treningsmålene sine.
Det er den samme enkle hensikten som fortsetter i dag med å designe og utvikle hvert utstyr som bærer Spirit Fitness navnet. De sørger for at alt nytt utstyrsdesign oppfyller de samme krevende standardene som har laget Spirit Fitness merket.

Gå till Spirit Commercial