Produktnummer: 109525
Keiser

A300 Squat

159 990,-

Beställningsvara
Snabb leverans

A 300 Squat är en av Keisers första maskiner som fortfarande är mycket populär på grund av dess förmåga att utveckla styrka, snabbhet och kraft med mjukt motstånd. Maskinen kan användas av människor i alla åldrar och med olika förmågor för att förbättra sin explosiva kraft.

A 300 Squat är utrustad med självjusterande axelkuddar, en bred bas och ett justerbart bottenläge för att minska risken för knäskador. Dessutom gör den det möjligt för idrottare att träna "trippleförlängning" vilket innebär en fullständig låsning av höfter, knän och vrister för att öka hastighet och kraft.

Keiser

Keiser är ett Amerikansk varumärke som tillverkar högkvalitativa träningsmaskiner för både kommersiella gym och hemmabruk. Varumärket grundades 1978 och är känt för att vara en pionjär inom utvecklingen av pneumatiska träningsmaskiner som använder lufttryck istället för viktmagasin för att skapa motstånd. Keisers produkter inkluderar styrketräningsmaskiner, konditionsmaskiner och tillbehör. Varumärket är känt för sin höga kvalitet, innovation och användarvänlighet. Keiser har ett starkt fokus på prestanda och är populärt bland atleter, tränare och gymägare runt om i världen.

Gå till Keiser