Produktnummer: 373875
Keiser

A300 Squat Pro

150 990,-

2 i onlinelager
Snabb leverans

A 300 Squat Pro är en uppgraderad version av vår standard A 300 Squat med extra funktioner för att underlätta användningen. Den har ett rörligt stopp som gör det enklare att komma in och ur maskinen samt en förbättrad ram och en bas som är 200 kg tyngre för att säkerställa stabilitet under träningen.

A 300 Squat är redan mycket populär inom sportvärlden och har visat sig göra atleter starkare, snabbare och kraftfullare. För att möta deras krav har vi utvecklat A 300 Squat Pro, en knäböj som kan hantera den ökade kroppsmassan och explosiva kraften hos professionella atleter.

Keiser

Keiser är ett Amerikansk varumärke som tillverkar högkvalitativa träningsmaskiner för både kommersiella gym och hemmabruk. Varumärket grundades 1978 och är känt för att vara en pionjär inom utvecklingen av pneumatiska träningsmaskiner som använder lufttryck istället för viktmagasin för att skapa motstånd. Keisers produkter inkluderar styrketräningsmaskiner, konditionsmaskiner och tillbehör. Varumärket är känt för sin höga kvalitet, innovation och användarvänlighet. Keiser har ett starkt fokus på prestanda och är populärt bland atleter, tränare och gymägare runt om i världen.

Gå till Keiser