Produktnummer: 374196
Spirit Commercial

Prone Leg Curl SP-4318

44 990,-

4 i onlinelager
Snabb leverans

Spirit Fitness har lanserat en ny serie styrkemaskiner som är perfekta för gymägare som vill erbjuda högkvalitativ träning. Med Selectorized-serien kan du maximera ditt utrymme, samtidigt som du ger dina kunder en imponerande träningsupplevelse.

Prone Leg Curl är en del av Selectorized-serien och är utformad för att träna hamstrings samtidigt som den avlastar nedre delen av ryggen. Maskinen är designad för de mest krävande användarna och är ergonomiskt utformad för att ge en fullständig rörelseomfång i höft- och knäleder. Den justerbara benkudden och rörelseomfånget gör att personer i alla höjder kan träna.

SP-43-serien är utformad för att bygga styrka med bibehållen stabilitet och komfort. Maskinerna har justerbara plattformar för att hålla användarna i en optimal position och sittdynorna är av högsta kvalitet för maximal säkerhet och komfort. Det finns även en integrerad REP-räknare och förvaringsutrymme för telefon och dryck.

Selectorized-serien har en kompakt design som gör att du kan maximera ditt utrymme och attrahera fler medlemmar till din anläggning. Spirit Selectorized SP-4318 är en del av denna serie och är estetiskt tilltalande samtidigt som den är säker och bekväm att använda. Med denna maskin kan du erbjuda en komplett styrketräningsupplevelse för dina kunder.

Spirit Commercial

Spirit Fitness utviklet sitt første treningsprodukt i 1983, med det enkle målet å gi våre kunder utstyr av høyeste kvalitet for å hjelpe dem med å nå treningsmålene sine.
Det er den samme enkle hensikten som fortsetter i dag med å designe og utvikle hvert utstyr som bærer Spirit Fitness navnet. De sørger for at alt nytt utstyrsdesign oppfyller de samme krevende standardene som har laget Spirit Fitness merket.

Gå till Spirit Commercial