Produktnummer: 110761
Keiser

A300 Belt Squat

159 990,-

Beställningsvara
Snabb leverans

Bygg upp explosiv höft- och benstyrka med en belastning på upp till 350 kg, samtidigt som du undviker överbelastning på axlar och ryggrad.

A300 Belt Squat är särskilt fördelaktig för personer med längre kroppar eftersom den eliminerar belastningen på ryggraden. De svängbara handtagen passar personer från 140 cm till 210 cm i längd. Den breda basen och möjligheten att använda marklyftstången ger flera träningsalternativ.

Keiser

Keiser är ett Amerikansk varumärke som tillverkar högkvalitativa träningsmaskiner för både kommersiella gym och hemmabruk. Varumärket grundades 1978 och är känt för att vara en pionjär inom utvecklingen av pneumatiska träningsmaskiner som använder lufttryck istället för viktmagasin för att skapa motstånd. Keisers produkter inkluderar styrketräningsmaskiner, konditionsmaskiner och tillbehör. Varumärket är känt för sin höga kvalitet, innovation och användarvänlighet. Keiser har ett starkt fokus på prestanda och är populärt bland atleter, tränare och gymägare runt om i världen.

Gå till Keiser