Produktnummer: 372734
Keiser

A300 Seated Calf

Pwr

136 990,-

Beställningsvara
Snabb leverans

A 300 Seated Calf-maskinen är ursprungligen designad för att möta behoven hos världsrekordhållarna Willie Banks (trippelhopp) och Mike Powell (längdhopp). Den har en unik ensidig rörelse som främjar balanserad och explosiv kraftutveckling i nedre delen av benen.

Maskinen är självjusterande och anpassar sig automatiskt till benlängden för optimal träningseffekt. Till skillnad från traditionella maskiner som använder viktmagasin, ger A 300 Seated Calf en jämn motståndsnivå tack vare sin design med låg tröghet. Träning med denna maskin ger ett unikt och effektivt träningspass som skiljer sig från andra träningsmetoder på marknaden.

Keiser

Keiser är ett Amerikansk varumärke som tillverkar högkvalitativa träningsmaskiner för både kommersiella gym och hemmabruk. Varumärket grundades 1978 och är känt för att vara en pionjär inom utvecklingen av pneumatiska träningsmaskiner som använder lufttryck istället för viktmagasin för att skapa motstånd. Keisers produkter inkluderar styrketräningsmaskiner, konditionsmaskiner och tillbehör. Varumärket är känt för sin höga kvalitet, innovation och användarvänlighet. Keiser har ett starkt fokus på prestanda och är populärt bland atleter, tränare och gymägare runt om i världen.

Gå till Keiser