Crossover Cable Cross

TP #132450

Nu 11 990,00 kr

Spara 1 009,00 kr tidigare 12 999,00 kr
2 i onlinelager

Abilica och Bodycraft har samarbetat för att skapa en serie av högkvalitativa styrketräningsmaskiner som är speciellt utvecklade för företagsmarknaden och kräsna kunder som söker det bästa.

Varje maskin har en robust konstruktion och smarta lösningar som ger en smidig och effektiv träning. Trissor på både över- och undersidan av maskinerna möjliggör träning av alla stora muskelgrupper, vilket ger dig en nästan oändlig variation i din träning.

Maskinerna är också förstärkta med kraftigt stålbeslag vid hörnen och extra starka plattor längs golvet för en stabil konstruktion. De är kompatibla med viktskivor på 25mm, 30mm och 50mm, och har livstidsgaranti på ramen. Denna serie är verkligen ett utmärkt val för företagsmarknaden.

TP #132450
Abilica

Abilica (/abilika/) er et norsk treningsmerke som bruker skandinavisk design utviklet tilbake i 2002. Navnet deres kommer fra det engelske ordet "ability", som betyr å kunne utføre. Og navnet Abilica assosieres med vilje og styrke! De vil at du skal ha positive assosiasjoner til merkevaren, som en følelse av prestasjon og prestasjon på alle treningsnivåer. De gjør alt de kan for å være et bærekraftig valg. Abilica tilbyr et bredt utvalg av hjemmetreningsprodukter, med mange forskjellige løsninger for folk som ønsker å leve en aktiv livsstil uansett hvordan hverdagen ser ut. Abilica bryr seg om deg og er sikre på at du finner noe som passer deg.

Se alla produkter