Produktnummer: 374677
Abilica

HalfRack 40

Nu 3 499,- tidigare 5 499,-

5+ i onlinelager
Tillbehör

Lat-Attachment 40

Abilica Lat-Attachment är tillbehöret som gör din PowerRack 40 eller HalfRack 40 till ett komplett träningsställ. Station för neddragning och sittande rodd för Abilica PowerRack 40 och Abilica HalfRack 40. Passar också till Abilica HalfRack 010 om du har det. Abilica Lat-Attachment 40 är försedd med en justerbar lårkudde som gör det enkelt för dig att behålla positionen under vertikala dragövningar som till exempel neddragningar. För den som gillar sittande rodd kan du även sätta på de medföljande fotplattorna som ger dig extra bra fotfäste vid horisontella dragövningar. Viktskivadapter för 50 mm ingår, vilket gör att du kan använda tillväxtskivor med håldiametrar från 25 mm upp till 50 mm. Last skapas med viktskivor (ingår ej) som placeras på vikthylsorna.

PowerRack 40 kommer senare i år.

SPECIFIKATIONER
Mått monterad: 36 x 45 x 218 cm (L x B x H)
Ramstorlek: 60 x 60 cm
Ståltjocklek: 2 mm
Max belastning: 100 kg
Produktvikt: 25 kg

3 499,-
Skivstång 220cm, 50 mm

Denna olympiska skivstång väger 20 kg och är 220 cm lång med ett grepp på 28 mm. Den är idealisk för alla typer av lyft, inklusive bänkpress, squats och marklyft, och passar till viktskivor med 50 mm öppning.

Med en maximal belastning på 300 kg är denna skivstång en säker och tillförlitlig partner för att hjälpa dig att nå dina träningsmål."

2 299,-
Viktskivor 50mm från 1,25kg till 25kg

Dessa svarta viktskivor är speciellt tillverkade för att klara hög belastning och har en hög slittålighet. Dessutom är de otroligt stötabsorberande vilket gör dem perfekta för både hemmagym och företagsgym.

Viktskivorna finns i 7 olika vikter, vilket ger ett brett utbud för träning av olika muskelgrupper. För extra hållbarhet har vikterna en inre ring av stål och för enkel förflyttning har viktskivorna handtag på alla vikter från 5kg och uppåt.

Med dessa viktskivor kan du träna effektivt och bekvämt utan att behöva oroa dig för skador eller krångel vid hantering av vikterna.

Vikt: 1,25 kg
69,-
JawClamp 50mm

Jawlocks är utvecklade specifikt för skivstångsträning, olympisk lyftning och crossfit. Med en ram av solid nylon och formsprutade tryckdynor är Lock-Jaw nästintill okrossbar. Dess stora låsspak gör det enkelt att hantera med en hand och en permanent "snap"-spärr håller kloven på plats även under den mest krävande träningen. Spärren kan enkelt frigöras med en hand vid viktbyst.

Lock-Jaw har en innovativ och enkel design med överlägsen hållbarhet och prestanda som gör den till det perfekta valet för alla typer av skivstångsträning. Passar alla Olympiska skivstänger. Säljs i par.

Fördelar med Jawlocks:

Solid och formsprutad nylon
Låsning via "snap"-spärr
Enkel att hantera med en hand
Innovativ och enkel design
Enastående hållbarhet
Perfekt val för crossfit-träning och andra skivstångsaktiviteter

279,-
Snabb leverans

Abilica HalfRack 40 är ett rejält halfrack för styrketräning med fria vikter som är perfekt för både hemmaträning och företagsmarknaden. Med “slide-and-twist”-fästen kan höjden på både skivstångshållare och säkerhetsarmar ändras snabbt och enkelt. Skivstångshållarna tål en belastning på 300 kg, säkerhetsarmarna 300 kg och pullupshandtagen 200 kg. Allt detta gör att Abilica HalfRack 40 tål den belastning som krävs för ett bra träningspass. Med gott om plats inne i ställningen finns plats för en bänk vilket gör den utmärkt för att träna alla basövningar och stödövningar. Vill du ha ett enklare alternativ kan du även köpa ytterligare JHooks, så att du har förinställt hållarna för olika övningar. Abilica HalfRack 40 är utrustad med ett pullup-handtag med 5 olika grepp och 2 handtag för att fästa elastiska band. Den har även två praktiska förvaringspinnar för 25 och 50 mm viktskivor på baksidan för enkel åtkomst när du snabbt behöver byta viktskivor under ditt träningspass. Vid köp av Abilica Lat-Attachment 40 och Abilica Dip-Attachment 40 utökas träningsmöjligheter ytterligare med övningar som sittande kabelrodd, kabeldragningar och dips för att nämna några. Denna produkt är inte lämplig för utomhusförvaring och bör inte placeras på fuktiga/våta ytor.

Viktskivor och viktstänger på bilden ingår ej.

SPECIFIKATIONER
* Mått monterad: 124 x 117 x 216 cm (L x B x H)
* Ramstorlek: 60 x 60 mm
* Ståltjocklek: 2 mm
* Håldiameter: 16 mm
* Antal justeringshål: 29
* Produktvikt: 56 kg

Max belastning
* Skivstångshållare (J-hooks): 300 kg
* Säkerhetsarmar: 300 kg
* Pullupsshandtag: 200 kg

Abilica

Abilica är ett norskt varumärke som använder skandinavisk design som utvecklades redan 2002. Deras namn kommer från det engelska ordet "ability", som betyder att kunna prestera. Och namnet Abilica förknippas med vilja och styrka! De vill att du ska ha positiva associationer till varumärket, såsom en känsla av prestation och prestation på alla nivåer av fitness. De gör allt de kan för att vara ett hållbart val. Abilica erbjuder ett brett utbud av hemträningsprodukter, med många olika lösningar för människor som vill leva en aktiv livsstil oavsett hur deras vardag ser ut. Abilica bryr sig om dig och är säker på att du kommer att hitta något som passar dig.

Gå till Abilica