GymFloor ECO

TP #372864

499,00 kr

5+ i onlinelager

Abilica GymFloor är en utmärkt golvprodukt för ditt träningsrum, som fungerar utmärkt med alla typer av träningsutrustning inklusive konditions- och styrkemaskiner, vikter och mycket mer. Detta flexibla golvsystem är idealiskt för betonggolv, som till exempel i garaget. Golvet är tillverkat av hög tätning och är mycket hållbart och slitstarkt. Tillverkat av miljövänligt EVA-material som är återvinningsbart och luktfritt. Golvet tål också vatten.

Abilica GymFloor består av fyra rutor och åtta kanter, vilket ger dig en total storlek på 102 x 102 cm per uppsättning. Varje ruta inkluderar kanter och mäter 52 x 52 cm. Om du behöver kan du enkelt bygga ut golvet genom att lägga till flera uppsättningar. Golvet levereras i färgen svart och är 1 cm tjockt.

TP #372864
Abilica

Abilica är ett norskt varumärke som använder skandinavisk design som utvecklades redan 2002. Deras namn kommer från det engelska ordet "ability", som betyder att kunna prestera. Och namnet Abilica förknippas med vilja och styrka! De vill att du ska ha positiva associationer till varumärket, såsom en känsla av prestation och prestation på alla nivåer av fitness. De gör allt de kan för att vara ett hållbart val. Abilica erbjuder ett brett utbud av hemträningsprodukter, med många olika lösningar för människor som vill leva en aktiv livsstil oavsett hur deras vardag ser ut. Abilica bryr sig om dig och är säker på att du kommer att hitta något som passar dig.

Se alla produkter