Produktnummer: 374772
Abilica

FlexTower 2.0

Nu 2 999,- tidigare 4 499,-

5+ i onlinelager
Tillbehör

Rakt draghandtag

Ett rakt draghandtag på 46cm med gummerat grepp är idealiskt för alla typer av armövningar. Det ger en bekväm och säker grepp under alla övningar. Handtaget är lämpligt för alla typer av multigym eller dragapparater och enkelt fästs med en karbinhake.

399,-
Fotmanschett

En fotmanschett med neoprenmaterial från Abilica som har två starka öglor och är idealisk för träning av balans och benstyrka. Manschetten kan användas tillsammans med en multigym eller dragmaskin.

249,-
Abilica CableTower 500

Abilica CableTower 500 är en solid och platsbesparande pull-down-station för dig som vill ha ett mångsidigt träningsredskap för hemmet eller arbetsplatsen.

Kabeluttaget är avtagbart och kan justeras i 22 nivåer för bra anpassning till övningar och önskad höjd. Med en viktkapacitet på 100 kg och ett viktintervall på 5 kg behöver du inte förlita dig på motstånd för att uppnå dina träningsmål. Genom att dra med båda kablarna får du 1:1 motstånd motsvarande ett viktintervall på 5 kg, och genom att dra med en kabel motsvarar detta ett viktintervall på 2,5 kg. Detta gör CableTower 500 väl lämpad för både tryck- och dragövningar som aktiverar de stora muskelgrupperna och för övningar där mindre muskelgrupper används och små motståndsjusteringar spelar en stor roll. Produkten måste fästas i en vägg före användning. Inklusive 2 handtag för enhandsfattning.

11 999,-
Snabb leverans

Abilica FlexTower 2.0 är en användbar kabelstation med stora variationsmöjligheter. Kabelstationen har ett rörligt tråduttag som justeras i höjdled med ett enkelt handgrepp. 45 kg viktmagasin med viktintervall på 4.5 kg per viktskiva. Drar du bara med en vajer motsvarar det 2.25 kg per viktskiva och 4.5 kg om du drar med båda vajrarna samtidigt. Båda kablarna kan fästas i samma handtag, eller kan placeras på separata handtag, vilket ger produkten ett enormt urval av olika drag-, rotations- och tryckövningar. En höjd på 222 cm ger en bra arbetsyta och möjlighet att göra övningar med full effekt. Produkten måste fästas på väggen innan den tas i bruk. 2 enhandshandtag ingår.

Fotband, tricepsrep, roddhandtag, latsdraghandtag och pull-up-stång kan köpas separat för ytterligare expansion av träningsutbudet.

 Specifikationer
Mått monterade: 55 x 48 x 222 cm (L x B x H)
Ramstorlek: 100 x 50 mm, 70 x 30 mm
Ståltjocklek: 15 mm
Viktmagasin: 45 kg
Antal viktskivor: 10 st
Viktintervall: 4.5 kg
Antal justeringshål: 20 st
Justeringsintervall: 8 cm
Produktvikt: 74 kg

Abilica

Abilica är ett norskt varumärke som använder skandinavisk design som utvecklades redan 2002. Deras namn kommer från det engelska ordet "ability", som betyder att kunna prestera. Och namnet Abilica förknippas med vilja och styrka! De vill att du ska ha positiva associationer till varumärket, såsom en känsla av prestation och prestation på alla nivåer av fitness. De gör allt de kan för att vara ett hållbart val. Abilica erbjuder ett brett utbud av hemträningsprodukter, med många olika lösningar för människor som vill leva en aktiv livsstil oavsett hur deras vardag ser ut. Abilica bryr sig om dig och är säker på att du kommer att hitta något som passar dig.

Gå till Abilica