Produktnummer: 372863
Abilica

MultiMat ECO

599,-

5+ I lager (Leveranstid 3-7 dagar)
Snabb leverans

Abilica MultiMat är ett flexibelt golvsystem som skyddar och dämpar ljudet från konditionsmaskiner. Tillverkat av miljövänligt och återvinningsbart EVA-material som är luktfritt och vattenbeständigt. Uppsättningen består av sex rutor och tio kanter och kan lätt byggas ut med fler uppsättningar vid behov. Levereras i färgen grå med en tjocklek på 1 cm.

Varje ruta inklusive kanter är 60 x 60 cm och hela uppsättningen (sex rutor inklusive kanter) mäter 122 x 180 cm. Abilica MultiMat är det perfekta valet för att skydda ditt golv och minska ljudnivån i din träningsmiljö.

Abilica

Abilica är ett norskt varumärke som använder skandinavisk design som utvecklades redan 2002. Deras namn kommer från det engelska ordet "ability", som betyder att kunna prestera. Och namnet Abilica förknippas med vilja och styrka! De vill att du ska ha positiva associationer till varumärket, såsom en känsla av prestation och prestation på alla nivåer av fitness. De gör allt de kan för att vara ett hållbart val. Abilica erbjuder ett brett utbud av hemträningsprodukter, med många olika lösningar för människor som vill leva en aktiv livsstil oavsett hur deras vardag ser ut. Abilica bryr sig om dig och är säker på att du kommer att hitta något som passar dig.

Gå till Abilica