Produktnummer: 300931
Abilica

Multi Grip Bar

2 399,-

5+ i onlinelager
Snabb leverans

Variera och utmana dina träningspass med Abilica's Multi-Grip Bar, en skivstång som är utformad för att förbättra din bänkpress, curlövningar, tricepspress mot pannan, roddövningar och mer. Genom att använda denna skivstång med tre separata neutrala grepp, kan du arbeta muskelgrupper från olika vinklar och undvika felaktig belastning i axlarna.

Abilica Multi-Grip Bar är också känd som Swiss bar, och den är utformad med lättring i greppet för säkra lyft och en svart pulverlack som passar bra i din träningsanläggning. Denna skivstång är kompatibel med de flesta Power rack, skivstångsställningar och olympiska vikter med 23 cm per sida i lastbar yta. Med en maximal viktbelastning på 500 kg och en utformning som gör att den kan droppas från 260 cm höjd, kan du lita på att denna skivstång håller under dina mest intensiva träningspass.

Abilica

Abilica är ett norskt varumärke som använder skandinavisk design som utvecklades redan 2002. Deras namn kommer från det engelska ordet "ability", som betyder att kunna prestera. Och namnet Abilica förknippas med vilja och styrka! De vill att du ska ha positiva associationer till varumärket, såsom en känsla av prestation och prestation på alla nivåer av fitness. De gör allt de kan för att vara ett hållbart val. Abilica erbjuder ett brett utbud av hemträningsprodukter, med många olika lösningar för människor som vill leva en aktiv livsstil oavsett hur deras vardag ser ut. Abilica bryr sig om dig och är säker på att du kommer att hitta något som passar dig.

Gå till Abilica