Produktnummer: 112352
American Barbell

EZ Curl Bar 12 kg

2 999,-

1 i onlinelager
Snabb leverans

American Barbell's Stainless EZ Curl Gym Bar är tillverkad av högkvalitativt rostfritt stål med en minsta draghållfasthet på 190 000 PSI.  vilket garanterar dess hållbarhet och pålitlighet under träning.

För maximal prestanda under belastning är stången utrustad med slagtåliga kompositbussningar. Dessutom är den tillverkad i USA för att säkerställa högsta kvalitet och tillförlitlighet.

American Barbell

American Barbell är en Amerikansk tillverkare som levererar premium-frivektutrustning. Med över 40 års erfarenhet inom branschen kan de garantera utrustning av högsta kvalitet som varar i många år. Som American Barbell själva säger om sin verksamhet: "Vi tillverkar de bästa skivstängerna på planeten!" Utöver att tillverka världens bästa skivstänger har American Barbell också ett brett sortiment av andra produkter, inklusive hantlar, viktskivor, rack, plateloaded-maskiner och mer. Varumärket är känt för att använda högkvalitativa material och tillverkningsmetoder, vilket ger deras produkter en hög hållbarhet och prestanda. American Barbell är populärt bland både professionella idrottare och amatörer som vill ha pålitlig och högpresterande träningsutrustning för sin träning.

Gå till American Barbell