Produktnummer: 373479
Spirit Commercial

Smith Machine SP-4222

49 990,-

Förväntas på lager 23.07.2024
Snabb leverans

Spirit Commercial Fitness har utvecklat en serie fria vikter, SP-42, som är både snygga och hållbara för gymägare som vill utrusta sin styrketräningsavdelning med högkvalitativa alternativ.

Den allsidiga Spirit Fitness Smith-maskinen gör att du kan uppnå dina önskade resultat på kort tid. Med 11 startpositioner och 2 kg motvikt är det enkelt för alla idrottare att hitta rätt motståndsnivå.

Maskinen är robust och har 6 vikthorn som gör det lätt att byta vikter. Den vertikala designen passar bra för de flesta övningar och säkerställer en biomekaniskt korrekt rörelse under träning.

Med sin estetiska design passar denna maskin in i alla gym. Den är också både bekväm och säker att använda. Dessutom ingår den i en komplett serie av bänkar och ställningar som är speciellt utformade för dagens styrketräning.

Specifikationer:
Mått: 216.5 x 202.8 x 239 cm
Vikt: 210 kg

Spirit Commercial

Spirit Fitness utviklet sitt første treningsprodukt i 1983, med det enkle målet å gi våre kunder utstyr av høyeste kvalitet for å hjelpe dem med å nå treningsmålene sine.
Det er den samme enkle hensikten som fortsetter i dag med å designe og utvikle hvert utstyr som bærer Spirit Fitness navnet. De sørger for at alt nytt utstyrsdesign oppfyller de samme krevende standardene som har laget Spirit Fitness merket.

Gå till Spirit Commercial