Produktnummer: 374194
Spirit Commercial

Hip Abduction/Adduction SP-4316

47 990,-

2 i onlinelager
Snabb leverans

Spirit Fitness har lanserat en högkvalitativ serie av styrkemaskiner, Selectorized-serien, som är speciellt utformade för gymägare. Dessa maskiner har en kompakt design som hjälper till att maximera användningen av träningsutrymmet. Med en kombination av teknik och design kommer Selectorized-serien att överträffa dina förväntningar.

En av maskinerna i serien, Spirit Commercial SP-4316, är utformad för att stärka adduktormusklerna, abduktor- och sätesmusklerna genom effektiva rörelser. Maskinen har ett ergonomiskt format justeringshandtag som gör det enkelt att byta startposition. Lårkuddarna och fotstöden ger utmärkt stabilitet och stöd medan sittpositionen möjliggör högeffektivt isoleringsarbete, snabba resultat och säker träning. En bred handtag på tornet gör det enkelt att ta på och av maskinen.

En annan serie i Selectorized-kollektionen, SP-43, är utformad för att bygga styrka med bibehållen stabilitet och komfort. Maskinerna har justerbara plattformar för att hålla användarna i en bekväm och optimerad position. Sittdynorna är av högsta kvalitet och garanterar säkerhet och en välbalanserad sittposition. En integrerad REP-räknare hjälper användare att hålla koll på sina träningspass och det inbyggda förvaringsutrymmet på toppen av tornet gör det enkelt att förvara användarens telefon och dryck.

Den kompakta designen av Selectorized-serien möjliggör en högre användning av gymutrymmet, vilket gör att fler medlemmar kan dra nytta av anläggningen. Spirit Selectorized SP-4316 är inte bara en funktionell maskin utan också en estetiskt tilltalande design som kommer att förbättra utseendet på vilket gym som helst. Med högsta kvalitet, säkerhet och effektivitet är Selectorized-serien det perfekta valet för dagens styrketräning.

Spirit Commercial

Spirit Fitness utviklet sitt første treningsprodukt i 1983, med det enkle målet å gi våre kunder utstyr av høyeste kvalitet for å hjelpe dem med å nå treningsmålene sine.
Det er den samme enkle hensikten som fortsetter i dag med å designe og utvikle hvert utstyr som bærer Spirit Fitness navnet. De sørger for at alt nytt utstyrsdesign oppfyller de samme krevende standardene som har laget Spirit Fitness merket.

Gå till Spirit Commercial