Produktnummer: 372736
Keiser

A300 Hip Adductor

Pwr

147 990,-

Beställningsvara
Snabb leverans

Höftadduktion i hög hastighet är avgörande för att uppnå mänsklig prestation, oavsett om det handlar om att slå världsrekord eller förbättra din stabilitet och rörlighet när du åldras.

Din underkropp utgör din aktiva bas för stöd och behöver förmåga att röra sig snabbt och effektivt i alla riktningar. Med Keiser Hip Adductor, Abductor och Standing Hip kan du träna dessa viktiga muskler på ett säkert sätt i valfri hastighet.

Dessutom kan Hip Adductor med sin justerbara startposition även användas för att sträcka dina adduktormuskler.

Keiser

Keiser är ett Amerikansk varumärke som tillverkar högkvalitativa träningsmaskiner för både kommersiella gym och hemmabruk. Varumärket grundades 1978 och är känt för att vara en pionjär inom utvecklingen av pneumatiska träningsmaskiner som använder lufttryck istället för viktmagasin för att skapa motstånd. Keisers produkter inkluderar styrketräningsmaskiner, konditionsmaskiner och tillbehör. Varumärket är känt för sin höga kvalitet, innovation och användarvänlighet. Keiser har ett starkt fokus på prestanda och är populärt bland atleter, tränare och gymägare runt om i världen.

Gå till Keiser