Produktnummer: 300566
Inspire Fitness

FID FT1 Träningsbänk

5 499,-

5+ i onlinelager
Tillbehör

Leg Attachment

Inspire SCS Leg Attachment är en specialdesignad förlängning som kan anslutas till din Inspire SCS Bänk eller Träningsbänk FT1 för att ge dina ben en perfekt träningspass.

För att säkerställa optimal hållning för alla, kan denna förlängning anpassas till olika höjder och har extra tjocka kuddar för ökad komfort.

Observera att vikter säljs separat och att denna förlängning är kompatibel med 50 mm vikter.

2 499,-
Preacher Curl Attachment

SCS Preacher Curl är en specialdesignad förlängning som enkelt kan anslutas till Inspire SCS Bänk eller Träningsbänk FT1 för att ge dig den perfekta biceps-träningen. Stödets höjd kan justeras i flera positioner för att ge dig den optimala träningshållningen.

De extra tjocka kuddarna ger dig extra komfort när du vilar dina övre armar på dem. När du har avslutat din träning kan du enkelt placera baren i stöden. Med SCS Preacher Curl kan du ge dina biceps den perfekta träningen på ett bekvämt och säkert sätt.

1 999,-
Snabb leverans

INSPIRE FT1-bänken kompletterar träningen med fria vikter på ett idealiskt sätt genom att erbjuda det perfekta underlaget för skivstång eller hantlar. Bänken har en hög belastningsförmåga och extrema hållbarhet, vilket gör det möjligt att belasta den med upp till 273 kg för tunga vikter (inkl. användare)

Sittbänken och ryggstödet är exceptionellt breda och försedda med en extra tjock högkvalitativ klädsel som är lätt att rengöra och motverkar dålig lukt. En inbyggd snabb-klick-funktion gör det enkelt att justera träningspositionen, och bänkens 5-vägs justerbara ryggstöd och bekväma sittbänk är mycket slitstarka.

INSPIRE FT1-bänken har också två monterade transporthjul för enkel förflyttning och en ädel pulverlackering som ger ett utmärkt skydd mot repor. Dessutom kan den utrustas med valfria tillbehör som Inspire Leg Attachment eller Preacher Curl Attachment för en mer komplett träning.

Preacher Curl-konsolen kan justeras på höjden och skivstångshållaren kan anpassas för att passa din armlängd. På den extra breda bänken kan du träna dina biceps i en ergonomisk position medan du vilar armarna bekvämt.

  • Längd: 150 cm
  • Bredd: 61 cm
  • Höjd: 119 cm
  • Sitthöjd: 50 cm
  • Sätesjustering: 2 ST
  • Ryggstödsjustering: 7 ST
  • Max kapacitet: 273 kg inkl. användare
  • Vikt: 28 kg
Inspire Fitness

Inspire Fitness designer og konstruerer det beste treningsutstyret i gamet, ansetter det smarteste og mest kreative teamet i bransjen, og distribuerer alle våre produkter over hele verden. Hjertet og sjelen deres ligger i hjemme- og kommersielt treningsutstyr, men de har også en performance kolleksjon, et lokalt treningsstudio på 780 kvadratmeter i USA, en mobilapp som leverer treningsøkter, og mye mer. Inspire Fitness arbeider hver dag for å utvikle treningsutstyr som er designet for å styrke alle kropper og inspirere til fitness over hele verden.

Gå till Inspire Fitness