Produktnummer: 373519
Abilica

SitUps 2.0 Träningsbänk

1 399,-

5+ i onlinelager
Snabb leverans

Få en starkare och mer tonad mage med vår situpsbänk – det ultimata hjälpmedlet för att nå dina träningsmål. Bänken är justerbar, vilket gör att du kan öka belastningen och bygga muskelmassa samtidigt som du tränar magmusklerna.

Bänken är utrustad med en 110 cm lång dyna som ger utmärkt stöd och komfort under träningen. Dynan är också väl vadderad för att minimera trycket på ryggen.

Du kan justera bänkens höjd i fem olika nivåer för att anpassa träningen efter din kroppstyp och träningsnivå. Dessutom kan du justera benlängden för att säkerställa en optimal position under övningen.

Trots sin robusta konstruktion är bänken lätt att fälla ihop och förvara när den inte används. Med en vikt på endast 8 kg är den också enkel att transportera mellan träningspassen.

  • 110 cm lång
  • Justerbar höjd i 5 nivåer
  • Justerbar benlängd
  • Kan lätt fällas ihop
  • Vikt 8 kg
Abilica

Abilica är ett norskt varumärke som använder skandinavisk design som utvecklades redan 2002. Deras namn kommer från det engelska ordet "ability", som betyder att kunna prestera. Och namnet Abilica förknippas med vilja och styrka! De vill att du ska ha positiva associationer till varumärket, såsom en känsla av prestation och prestation på alla nivåer av fitness. De gör allt de kan för att vara ett hållbart val. Abilica erbjuder ett brett utbud av hemträningsprodukter, med många olika lösningar för människor som vill leva en aktiv livsstil oavsett hur deras vardag ser ut. Abilica bryr sig om dig och är säker på att du kommer att hitta något som passar dig.

Gå till Abilica