Produktnummer: 112432
American Barbell

Multi Adjustable Bench

9 999,-

5+ i onlinelager
Snabb leverans

Vi har en flerfunktionell justerbar bänk som kan justeras mellan 0-75 grader med sex olika inställningar för att säkerställa en smidig och sömlös träning. Med den snabba vinkeljusteringen kan du enkelt anpassa bänken inom några sekunder utan att behöva avbryta din träningsrutin.

Bänken är konstruerad med en kraftig stålram för att ge den stabilitet och stöd som krävs under intensiv träning. Med en längd på 122 cm och en bredd på 30 cm ger bänken tillräckligt med ryggstöd utan att hindra rörelsen av dina skulderblad när du utför övningar.

En dyna med en tjocklek på 6 cm ger en perfekt balans mellan komfort och fasthet för att säkerställa att din kraftövning inte påverkas av en för mjuk stödyta. Den högkvalitativa svarta klädseln på stoppningen gör bänken hållbar och andningsbar för att motverka svett.

Bänkens breda bas förbättrar stabiliteten och det främre handtaget och transporthjulen gör det lätt att flytta runt bänken i ditt träningsområde.

Vikt på bänken: 45 kg

Max. kapacitet inkl. användare: 400 kg.

American Barbell

American Barbell är en Amerikansk tillverkare som levererar premium-frivektutrustning. Med över 40 års erfarenhet inom branschen kan de garantera utrustning av högsta kvalitet som varar i många år. Som American Barbell själva säger om sin verksamhet: "Vi tillverkar de bästa skivstängerna på planeten!" Utöver att tillverka världens bästa skivstänger har American Barbell också ett brett sortiment av andra produkter, inklusive hantlar, viktskivor, rack, plateloaded-maskiner och mer. Varumärket är känt för att använda högkvalitativa material och tillverkningsmetoder, vilket ger deras produkter en hög hållbarhet och prestanda. American Barbell är populärt bland både professionella idrottare och amatörer som vill ha pålitlig och högpresterande träningsutrustning för sin träning.

Gå till American Barbell