Produktnummer: 112433
American Barbell

Slider GHD

19 999,-

5+ i onlinelager
Snabb leverans

Att justera en Glute Ham Developer är inte alltid en lätt uppgift. American Barbell har därför tagit på sig att revolutionera denna fina produkt genom att skapa ett unikt justeringssystem. Vårt låsningssystem ger säkerhet och stabilitet utan att kompromissa med rätt passform. De tunga rullarna och höftdynorna är byggda för att ge komfort och tåla belastning. Du behöver inte planera att köpa en annan produkt på länge.

American Barbell Glute Ham Developer är en otroligt stabil och säker utrustning. Tack vare den tunga stålramen och den triangulära basdesignen med bred vinkel kan du känna dig säker under träningen av dina bakre muskler. Basramen är också utrustad med bandpinnar som möjliggör högre träningsintensitet. Maskinen är 213cm lång och väger 90kg, vilket gör den mycket robust och stor. Du bör därför se till att ha tillräckligt med utrymme för den. Rullarna och torso-kudden ger också den nödvändiga komforten under träningen. Dessutom är maskinens ergonomiska design utformad för att placera din kropp i en optimal position för att träna gluteus och hamstrings.

Specifikationer:
Mått: 213 x 91 x 106 cm
Vikt: 90 kg

American Barbell

American Barbell är en Amerikansk tillverkare som levererar premium-frivektutrustning. Med över 40 års erfarenhet inom branschen kan de garantera utrustning av högsta kvalitet som varar i många år. Som American Barbell själva säger om sin verksamhet: "Vi tillverkar de bästa skivstängerna på planeten!" Utöver att tillverka världens bästa skivstänger har American Barbell också ett brett sortiment av andra produkter, inklusive hantlar, viktskivor, rack, plateloaded-maskiner och mer. Varumärket är känt för att använda högkvalitativa material och tillverkningsmetoder, vilket ger deras produkter en hög hållbarhet och prestanda. American Barbell är populärt bland både professionella idrottare och amatörer som vill ha pålitlig och högpresterande träningsutrustning för sin träning.

Gå till American Barbell