Produktnummer: 112431
American Barbell

Flat Bench

3 499,-

5+ i onlinelager
Snabb leverans

Om du lyfter maxvikt över huvudet medan du ligger platt på rygg, vill du ha en bänk som ger dig säkerhet och stabilitet. American Barbell Flat Utility Bench ger det stöd du behöver för att träna med totalt självförtroende. Denna träningsbänk är av högsta kvalitet och lämpar sig både för kommersiella gym och hemmabruk. Dess kraftiga stålram och låga profil gör den mycket säkrare och mer pålitlig än vanliga träningsbänkar.

Bänkens bredd är idealisk för alla applikationer och begränsar inte ditt naturliga rörelseomfång när du gör övningar som hantelpressar och flugor. De 2,5-tums stoppningarna ger en perfekt balans mellan komfort och fasthet för att ge bästa prestanda.

American Barbell Flat Utility Bench är lätt att flytta runt i ditt träningsområde och kan användas som en fristående bänk eller i ett powerrack. Den väger 27 kg, är 122 cm lång och 30 cm bred, vilket gör den till en perfekt passform för de flesta träningsrum. Testad till 1 200 kg, är denna bänk mycket stabil och pålitlig för att hjälpa dig nå dina träningsmål.

American Barbell

American Barbell är en Amerikansk tillverkare som levererar premium-frivektutrustning. Med över 40 års erfarenhet inom branschen kan de garantera utrustning av högsta kvalitet som varar i många år. Som American Barbell själva säger om sin verksamhet: "Vi tillverkar de bästa skivstängerna på planeten!" Utöver att tillverka världens bästa skivstänger har American Barbell också ett brett sortiment av andra produkter, inklusive hantlar, viktskivor, rack, plateloaded-maskiner och mer. Varumärket är känt för att använda högkvalitativa material och tillverkningsmetoder, vilket ger deras produkter en hög hållbarhet och prestanda. American Barbell är populärt bland både professionella idrottare och amatörer som vill ha pålitlig och högpresterande träningsutrustning för sin träning.

Gå till American Barbell