PegBoard

TP #372728

2 999,00 kr

5+ i onlinelager

Abilica PegBoard är en träningsprodukt som tar din träning till en högre nivå! Utmanar du dig själv? Det går att hänga upp PegBoard horisontellt eller vertikalt och genom att köpa flera kan du skapa din egen klättervägg.

PegBoard är tillverkad av starkt och massivt trä med 35 hål i ett mönster och 2 stycken stift. Dess dimensioner är Längd 243 cm, bredd 30 cm och tjocklek 4 cm. Den levereras obehandlad och utan skruvar. Maximal vikt för användaren är 130 kg.

TP #372728
Abilica

Abilica är ett norskt varumärke som använder skandinavisk design som utvecklades redan 2002. Deras namn kommer från det engelska ordet "ability", som betyder att kunna prestera. Och namnet Abilica förknippas med vilja och styrka! De vill att du ska ha positiva associationer till varumärket, såsom en känsla av prestation och prestation på alla nivåer av fitness. De gör allt de kan för att vara ett hållbart val. Abilica erbjuder ett brett utbud av hemträningsprodukter, med många olika lösningar för människor som vill leva en aktiv livsstil oavsett hur deras vardag ser ut. Abilica bryr sig om dig och är säker på att du kommer att hitta något som passar dig.

Se alla produkter