Push-Pull Sled

TP #112434

Nu 2 999,00 kr

Spara 3 500,00 kr tidigare 6 499,00 kr
10+ i onlinelager

American Barbell Push-Pull Sled är en robust enhet med en kraftig ram av högkvalitativt stål. De många handtagen på släden är vändbara, vilket ger dig ett brett spektrum av greppalternativ. Släden är perfekt för push-träning med parallella grepp, liksom träning för hög och låg push och pull. Tjocka skidor på enheten ger maximal hållbarhet medan den extra höga tapen gör att du kan stapla på plattorna.

Enheten rör sig lätt på alla underlag, inklusive gräs, så att du kan träna utomhus. Den mäter 91 cm i längd och 60 cm i bredd och har en maxhöjd på 50 cm. Den totala vikten av släden är 52 kg när den inte är lastad.

Vår push-pull släde är enkel att montera och ger en fantastisk kombination av plyometri, uthållighet, kardiovaskulär och styrketräning i en dynamisk rörelse. Detta är en perfekt enhet för ett tufft träningspass som tränar varje muskel i din kropp och bränner fett samtidigt.

TP #112434
American Barbell

American Barbell är en Amerikansk tillverkare som levererar premium-frivektutrustning. Med över 40 års erfarenhet inom branschen kan de garantera utrustning av högsta kvalitet som varar i många år. Som American Barbell själva säger om sin verksamhet: "Vi tillverkar de bästa skivstängerna på planeten!" Utöver att tillverka världens bästa skivstänger har American Barbell också ett brett sortiment av andra produkter, inklusive hantlar, viktskivor, rack, plateloaded-maskiner och mer. Varumärket är känt för att använda högkvalitativa material och tillverkningsmetoder, vilket ger deras produkter en hög hållbarhet och prestanda. American Barbell är populärt bland både professionella idrottare och amatörer som vill ha pålitlig och högpresterande träningsutrustning för sin träning.

Se alla produkter